Om Oss

AAP GROUP. - Vi är en ledande tillverkare och distributör av proffstillbehör för golvläggare och våtrumshantverkare. Tillsammans med våra återförsäljare erbjuder vi ett inflytelserikt varumärke och en sömlös upplevelse för alla proffs - oavsett var I Europa du befinner dig eller vilket språk du bemästrar. Genom att hjälpa våra kunder med rätt produkter och en exponering i världsklass skapar vi en bättre köpupplevelse.

Genom vår passion för kvalitet och funktion inspirerar vi dessutom fler hantverkare till att utföra ett proffsigt och mycket väl godkänt hantverk – varje dag.

Vi älskar hantverk! Våra medarbetare har antingen en bakgrund inom hantverkarnas värld eller så bara uppskattar vi att se när proffsens kunskap blir verklighet med hjälp av våra produkter. Vi tycker om snygga och funktionella verktyg. Dessa två tillsammans gör att vårt sortiment är riktigt bra. Vi vill vara den självklara mötesplatsen för alla golvläggare, våtrumshantverkare och för dig som uppskattar proffsiga tillbehör. En mötesplats där du hittar rätt utrustning för dina behov helt enkelt!

Vi är starkast på kakellister, nivåsystem, handverktyg, våtrumskivor  och diamantverktyg.  Att handla hos AAP Group ska vara enkelt och smidigt. Vi har därför fullt fokus på att erbjuda dig en friktionsfri, integrerad och personlig köpupplevelse oavsett var ditt köp sker.

Vårt sortiment är utvalt med omsorg, men skulle du trots det inte bli nöjd erbjuder vi att vi byter ut produkten eller ersätter dig till 100%. För dig som är medlem iTuffClub är det enkelt att se dina priser och alla dina köp om du loggar in på Mina Sidor. Har du några frågor inför ditt köp? Vår kundservice är måna om att optimera din köpupplevelse. Det ska vara enkelt att handla hos oss.

  Vi strävar efter att du ska få en snabb leverans och service i världsklass. Omsorg, kunskap, kundfokus och duktiga medarbetare som brinner för våra återförsäljares succé och för proffs, gör oss branschledande

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.